Vlad Vrînceanu


Să se facă.

Facem!

Cunoaște-mă

Vlad Vrînceanu

Jurist. Lider. Usrplusist

Sunt Vlad Vrînceanu, absolvent al Facultății de Drept, al unui master în Arbitraj Comercial Internațional și al cursurilor programului MBA al UNESCO Chair ICIRE, ambele mastere fiind cu predare în limba engleză. De asemenea, am studiat 6 luni la Universitatea Cergy Pontoise din Franța. În timpul facultății, m-am implicat în organizațiile de studenți CS-URA și ELSA, continuând astfel activitățile de voluntariat pe care le-am avut în liceu ca membru al Crucii Roșii și al Greenpeace. După absolvire am dezvoltat propriul start-up, finalist al două acceleratoare de business. În acest timp, am lucrat în cadrul companiilor Amoma și Wipro.

În prezent mă ocup de modernizarea portalului prin care intră fondurile europene în România din postura de Consilier al Ministrului Cristian Ghinea, continuând munca pe care am început-o ca și Consilier al Ministrului tehnocrat, Marcel Boloș.

Ce urmează să schimb în filiala Municipiului București:

Vom interacționa mai bine cu administrațiile noastre

Orice membru ar trebui să poată să-și răspundă la întrebarea „Eu cum schimb problema asta din cartier?” și să aibă din partea partidului calea și o estimare de timp realistă a rezolvării.
 
Când vom simți că avem un mecanism ușor de a ne îmbunătăți condițiile din cartier vom avea sentimentul că lupta în care ne-am implicat începe să merite!

Vom comunicăm mai bine!

 
Că se comunică slab nu o spun eu, o spun cu siguranță și prietenii, sau colegii sau familia voastră.
 
Este  nevoie de mai mult curaj în comunicare.
 
Acest curaj va ajuta și la creșterea vizibilității colegilor noștri super dedicați și muncitori care sunt consilieri locali sau municipali.

Să reprezint vocea organizațiilor de tineret

La ultimele alegeri tinerii până în 30 de ani au reprezentat aproximativ 32% din votanții noștri, iar în filialele din capitală suntem aproximativ 1 din 9 membri.

Este esențial să ascultăm și să implementăm ce ne transmit tinerii votanți, dar și cei care ni s-au alăturat în partid.

Cred cu tărie că tinerii trebuie să aibă un cuvânt de spus despre viitorul în care vor trăi.
Votați-i!