Oglindă & Partners

Excelență în avocatură


Cunoaște-ne

Bazil Oglindă

Avocat. Lider. Profesor.

Bazil Oglindă, Managing Partner al Oglindă&Asociații, este implicat în mod activ și specializat în sfera dreptului construcțiilor. Și-a câștigat experiența în domeniu reprezentând companii importante în cadrul unor proiecte complexe în domeniul construcțiilor.

Arbitru din 2006, Bazil Oglindă este în prezent Vicepreședinte al Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României. A fost desemnat ca arbitru în numeroase dosare cu implicații în sfera dreptului construcțiilor și a fost solicitat să emită opinii juridice pe diferite aspecte controversate.

Bazil Oglindă este, de asemenea, conferențiar universitar doctor la Facultatea de Drept, Universitatea Româno-Americană.

Partenerii noștri, dar mai ales partenerii tăi

Coordinates some of the most important and complex projects in the field of construction and public acquisitions, being directly involved both in the business consultancy area.

Specialized in construction law and public acquisitions administrative law. His success was represented by his strategic vision and his ability to combine Romanian law with the law of the European Union.

Litigation lawyer with a vast experience, she has been implicated in litigation and complex disputes both for legal persons as well as for natural persons in the fields of civil law, commercial law, and fiscal law.

Cifrele noastre, pe scurt
0 mil
de euro recuperate pentru clienții noștri
de 0 X
ori a crescut cifra de afaceri a firmei noastre în ultimii 2 ani​
cu 0 %
ori a crescut echipa noastră de achiziții publice
Zona Clienților

Descoperă inovația în avocatură și strategie juridice chiar de la primul contact cu noi.

In ce industrie lucrati?

ConstructiiITFiscalAchizitii publice
Ce problema juridica aveti?
Ce problema juridica aveti?
Ce problema juridica aveti?
Ce problema juridica aveti?
Doriti sa fiti contactati de un avocat pentru o discutie gratuita pe tema problemei semnalate de dumneavoastra?
DaNu
Introducezi numarul dvs de telefon si un avocat va va contacta intr-o zi lucratoare
Introducezi emailul dvs si va vom tine la curent cu cele mai relevante vesti legale din industria dvs.

Oglindă&Partners și-a luat un angajament de a sprijini antreprenorii care investesc în România, astfel toate primele discuții cu avocații noștri sunt gratuite.

Dacă te-ai săturat să vorbești cu teama de ceas cu avocatul tău utilizează formularul din stânga și vei descoperi un nou mod a a face business în România, cel bazat pe respectarea partenerilor tăi.

Blog - noutăți

Unele companii de avocatură informează clienții doar atunci când plătesc, noi îi informăm constant:

O&P recunoaște valoarea inovației și perseverenței promovându-l pe Eugen Sârbu ca partener în cadrul societății

Anul 2019 a reprezentat un an de succes pentru firma Oglindă&Partners, dar mai ales pentru clienții săi din domeniul construcțiilor, achizițiilor publice și arbitrajului comercial. Un om cheie pentru aceste reușite ale clienților noștri a fost Eugen Sârbu. El este specializat în arbitraj comercial și achiziții publice, coordonând acest departament în ultimii 3 ani.

 

Ghid angajatori şi angajaţi privind şomajul tehnic în contextul coronavirusului SARS-CoV-2

Guvernul a aprobat în ședința din 18.03.2020 Ordonanța de urgență pentru modificarea și completarea unor acte normative, precum și pentru stabilirea unor măsuri în domeniul protecției sociale în contextul situației epidemiologice determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2. Actul normativ reglementează, printre altele, condițiile pentru intrarea în șomaj tehnic.

Contractele în derulare și pandemia COVID-19

Dictonul care a caracterizat reacția antreprenorilor români la criza din 2008 a fost „laissez passer”. S-a dovedit că pasivitatea nu este o soluție în fața zdruncinărilor economiei. În numai 2 ani business-uri de 11,3 mld. € au intrat în insolvenţă, iar în 10 ani (între 2008 și 2018) peste 179.000 de companii au devenit insolvente.

Contactează-ne

Dacă vrei să afli gratuit mai multe despre cum te putem ajuta scrie-ne, sună, sau hai la noi în vizită!

București, România

  • Mantuleasa St. No. 17, 2nd District, Bucharest, Romania
  • office@oglindalawyers.ro
  • +4 0371 470 903

Ești student la cursul Prof. Bazil Oglindă?

Click aici pentru secțiunea dedicată materialelor cursului de Contracte Speciale.